miercuri, 1 februarie 2012

CURSURI DE CALIFICARE

CURSURI DE CALIFICARE ÎN URMĂTOARELE MESERII :

· SUDOR;
· ADMINISTRATOR IMOBILE;
· ZIDAR PIETRAR-TENCUITOR;
· COAFOR.

Prețul fiecărui curs complet este de 1000 Ron ( se poate achita si in rate )

înscrierile se fac zilnic la sediul Organizaţiei TINERII ÎNTREPRINZĂTORI, str. Nicolae Titulescu, nr. 26, (ÎN IMOBILUL FUNDAŢIEI JUDEŢENE PENTRU TINERET GORJ "CASA TINERETULUI", ÎNTRE ORELE 900 - 1700,)
· RELAŢII LA TELEFON 0767 325 860
LA TERMINAREA CURSURILOR SE ELIBEREAZĂ CERTIFICATE DE CALIFICARE AVIZATE DE MINISTERUL MUNCII FAMILIEI Şl EGALITĂŢII DE ŞANSE, MINISTERUL EDUCAŢIEI Şl TINERETULUI.
ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE :
· CERTIFICAT DE NAŞTERE (COPIE )
· CERTIFICAT DE CĂSĂTORIE (DACĂ şi-A SCHIMBAT NUMELE), (COPIE )
· ULTIMA DIPLOMĂ DE STUDII (COPIE )
· CARTE IDENTITATE SAU BULETIN DE IDENTITATE (COPIE )
· ADEVERINŢA MEDICALA DE LA MEDICUL DE FAMILIE

19 comentarii:

  1. Cursuri de calificare Profesionale Alexanders
    Cursuri de calificare autorizate ANC! Diplomele sunt recunoscute international! Plata cursurilor se poate face si in rate lunare! Practica este asigurata! Angajam dupa terminarea cursului!
    http://www.alexanders.ro/cursuri-de-calificare/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cursuri de masaj (tehnician - maseur)
    Va prezentam cursul de tehnician maseur ce dureaza 6 luni si este impartit in 4 module: masajul SOMATIC, masajul TERAPEUTIC, masajul REFLEXOGEN si DRENAJUL LIMFATIC.Aceste module pot fi parcurse si separat. Cursul va califica într-o meserie frumoasa si plina de satisfactii, pentru ca nu sunt putine cazurile în care cu ajutorul masajului bolnavii au putut redeveni oameni normali. Va asteptam!
    http://www.alexanders.ro/curs-de-tehnician-maseur.html/

    RăspundețiȘtergere
  3. Cursuri de cosmetica (tehnician cosmetician)
    Cursul de cosmetician dureaza 6 luni, meseria de cosmetician este una dintre cele mai bine platite meserii din saloanele din Bucuresti. Meseria de cosmetician este una dintre cele mai frumoase. A-i reda unui om increderea in sine si pofta de viata ofera satisfactii neasemuite. Practica este asigurata în saloane de înfrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare
    http://www.alexanders.ro/curs-de-cosmetica-2.html/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cursuri de frizerie
    Una dintre cele mai populare si bine platite meserii este cea de frizer. Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea îngrijirilor faciale si capilare, spalarea parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, încasarea contravalorii serviciilor prestate. La noi practica este asigurata! Plata cursului se poate face si in rate lunare! Va asteptam!
    http://www.alexanders.ro/curs-de-frizerie.html/

    RăspundețiȘtergere
  5. Cursuri de manichiura - pedichiura
    Meseria de manichiurist - pedichiurist este una apreciata. Se spune ca o mâna îngrijita este cartea de vizita a oricarei femei. O mâna frumoasa, cu o manichiura sofisticata, extravaganta sau discreta va aduce mai multa încredere, mai multa delicata fermitate, mai mult respect din partea celor din jur.
    http://www.alexanders.ro/curs-de-manichiura-pedichiura.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Cursuri de tehnician veterinar
    Aristotel spunea ca "Exista, la cele mai multe dintre celelalte animale, urme ale unor stari sufletesti care se deosebesc foarte limpede la oameni, caci blandetea si salbaticia, gingasia si asprimea, curajul si timiditatea, teama si indrazneala, impetuozitatea si firea rautacioasa, dar si o inteligenta care implica discernamant sunt, multe dintre ele, similitudini, la fel cum spuneam despre partile corpului.” Studii stiintifice complexe au aratat ca pot simti si emotii mai complexe, cum ar fi gelozia, vina, rusinea, etc. Meseria de tehnician veterinar este una satisfacatoare atunci cand animalele vin posomorate si triste si pleaca din cabinet sanatoase. Va asteptam!
    http://www.alexanders.ro/cursuri-de-tehnician-veterinar-curs-de-tehnicieni-veterinari.html/

    RăspundețiȘtergere
  7. Cursuri de coafura
    Va ajutam sa va calificati in meseria de coafor la cel mai bun raport calitate/pret. Meseria de coafor se dezvolta in continuu, in functie de moda, ajungand pana la arta. Un bun coafor nu trebuie sa se rezume numai la ce i s-a instruit in anii de ucenicie, ci este necesar sa tina pasul cu toate noutatile ce survin in meseria sa, sa-ai insuseasca modele de lucru avansate, aceasta contribuind in mare masura la imbunatatirea calitatii lucratorilor in scopul unei cat mai bune deserviri a populatiei. Va asteptam!
    http://www.alexanders.ro/curs-de-coafura-2.html/

    RăspundețiȘtergere
  8. Cursuri de machiaj (make-up)
    Va propunem calificari in meseria de make-up artist. Cursul va ofera cunostiinte despre toate tipurilor si tehnicile de make-up: Analiza si diagnosticul tipului de ten, Cunoasterea produselor profesionale de machiaj, Baza de machiaj, Structura fetei si machiajul corector, Colorimetrie si teoria luminii, Machiaj de zi, Machiaj transparent(nude), Machiaj bronzant, Machiaj de seara, Machiaj glamour, Machiaj de mireasa, Machiaj pentru tenul matur, Machiaj pentru persoanele ce poarta ochelari, Machiaj de fotografie. Va asteptam la sediul nostru din Sos Morarilor nr. 2B!
    http://www.alexanders.ro/curs-de-machiaj-makeup.html/

    RăspundețiȘtergere
  9. Cursuri de lucrator comercial
    Cursul va asigura cunostintele necesare pentru comercializarea produselor, metode de convingere si persuasiune, maniera de captare a interesului clientilor, modalitati de vanzare si de comunicare, precum si verificarea stocurilor cu vanzarile, crearea mediului ambiental necesar vanzarii, incasarea contravalorii marfii. Va asteptam!
    http://www.alexanders.ro/curs-de-lucrator-comercial.html/

    RăspundețiȘtergere
  10. Cursuri de formatori
    Cursul de Formator este sursa de inspiratie pentru viitorii formatori in utilizarea tehnicilor interactive de instruire si a studiilor de caz. Lectorul porneste intr-o misiune de identificare si dezvoltare a aptitudinilor personale, necesare in crearea unui stil autentic de formare care, sa le reflecte convingerile si personalitatea. Va asteptam!
    http://www.alexanders.ro/curs-de-formator-curs-de-perfectionare.html/

    RăspundețiȘtergere
  11. Cursuri de agent securitate
    Ocupatia agentului de securitate se refera la identificarea tuturor activitatilor de prevenire a oricaror fapte si evenimente care ar putea pune în pericol siguranta obiectivului, de mentinere a ordinii în cadrul acestuia si de interventie operativa în caz de necesitate.
    http://www.alexanders.ro/curs-de-agent-de-paza.html/

    RăspundețiȘtergere
  12. Cursuri de electrician
    Electricianul realizeaza intreaga gama de lucrari electrice de joasa si medie tensiune in instalatii industriale, civile, de uz casnic si gospadaresc. Electricianul se ocupa cu pozarea si conexarea cablurilor de tensiune precum si a celor de comanda, control, semnalizare si a cablurilor de instrumentatie, pe trasee de cablu (paturi de cabluri, scari de cabluri, in tevi de protectie sau pozate aparent sau ingropat), montajul echipamentelor electrice parte din instalatiile mentionate mai sus, realizarea conexiunilor cablurilor si conductoarelor in doze si la echipamentele electrice, verifica si pune in functiune instalatiile electrice realizate.
    http://www.alexanders.ro/curs-de-electrician-2.html/

    RăspundețiȘtergere
  13. Cursuri de instalator
    Instalatorul tehnico-sanitar si gaze isi desfasoara activitatea in companii din domeniul constructiilor, in toate punctele de lucru ale acestora. Instalatorul tehnico-sanitar si gaze din sectorul constructii trebuie sa stie sa masoare, sa taie, sa pozeze si sa imbine conducte, sa realizeze treceri prin ziduri si plansee pentru conducte, sa monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, sa puna in functiune instalatii, sa inlocuiasca, sa repare conductele, imbinarile si garniturile acestora, sa diagnosticheze si sa remedieze defectiunile constatate la toate tipurile de instalatii si utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apa, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale si sa efectueze lucrari de intretinere a acestora.
    http://www.alexanders.ro/curs-de-instalator-tehnico-sanitar-si-gaze.html/

    RăspundețiȘtergere
  14. Cursuri de unghii false
    Stilistul-protezist de unghii asigura îngrijirea unghiilor prin metode moderne, complet neagresive, care nu pun în pericol siguranta si confortul clientilor. Spre exemplu, pentru îngrijirea unghiilor, clasica trusa de manichiura care contine ustensile taioase, este înlocuita integral cu aparatura de frezat prin intermediul careia, unghiile, cuticulele si marginile dure, bataturile si calozitatile sunt prelucrate utilizând capete interschimbabile, de dimensiune si finete variabila, adaptabile celor mai delicate situatii de interventie.
    http://www.alexanders.ro/curs-de-unghii-false.html/

    RăspundețiȘtergere
  15. Cursuri de ingrijitor batrani
    Îngrijitorului la domiciliu bãtrâni si copii trebuie sã-si dovedeascã competentele în principal la aplicarea normelor de igienã atât pentru persoana asistatã cât si pentru propria-i persoanã, la mobilizarea si transportul persoanei asistate, la alimentatie si administrarea alimentelor si la supravegherea permanentã a stãrii de sãnãtate a persoanei asistate.
    http://www.alexanders.ro/curs-de-ingrijire-batrani.html/

    RăspundețiȘtergere
  16. Cursuri de baby-sitter
    Persoana angajata ca si baby sitter ofera servicii de ingrijire personala a copiilor, la domiciliul clientului care solicitata acest lucru pentru copii sai. Cursul urmareste dobandirea de cunostinte si abilitati necesare desfasurarii in bune conditii si la standarde de pregatire ridicate a profesiei de baby sitter.
    http://www.alexanders.ro/curs-de-bay-sitter.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Cursuri de ospatar
    Chelnerul (ospãtarul) asigurã servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publicã. Serveste la cererea consumatorilor preparate culinare, bãuturi si alte produse comestibile. Obiectivul minimal pe care-l urmãreste este satisfacerea momentanã a consumatorului, iar obiectivul maximal este sã-l convingã pe acesta cã, de fiecare datã când va reveni, va avea aceleasi satisfactii. Efectul astfel obtinut se va materializa în planul ridicat al încasãrilor, în afluxul consumatorilor.
    http://www.alexanders.ro/curs-de-ospatar-chelner-vanzator-in-unitatile-de-alimentatie-publica.html/

    RăspundețiȘtergere
  18. Cursuri de bucatar
    Bucãtarul realizeazã preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. În acest scop, el se ocupã de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. Mãsoarã cantitãtile necesare, le amestecã progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupã ce preparatele culinare au fost pregãtite, urmeazã împãrtirea lor în portii.
    http://www.alexanders.ro/curs-de-bucatar.html/

    RăspundețiȘtergere
  19. Cursuri de calificare Profesionale Alexanders
    Cursuri de calificare autorizate ANC! Diplomele sunt recunoscute international! Plata cursurilor se poate face si in rate lunare! Practica este asigurata! Angajam dupa terminarea cursului!
    Cursuri de calificare

    RăspundețiȘtergere

FJT GORJ

GALERIEA CONCURS @rte

ATELIERE

Nonformal Learning/Education Methods within Erasmus + Youth

Lansarea ONLINE a publicaţiei cultural-literare zonale Pentru Tineri prin Tineri