sâmbătă, 5 octombrie 2013

IMPACT - Implicare Multiplicatoare pentru Promovare Acţiuni Culturale si de Tineret: ANUNT ! Publicația de tineret Ghidul informativ c...

IMPACT - Implicare Multiplicatoare pentru Promovare Acţiuni Culturale si de Tineret: 

ANUNT ! Publicația de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T.

Asociația Dorna Tismana lansează Publicația de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. acesta este accesibil gratuit in format electronic pe blogul oficial http://I.M.P.A.C.T. 2015.blogspot.ro;

-  Publicația de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T.  după cum se înțelege si din denumire, acesta are rolul de a îndruma, si ghida tinerii si ONG-urile de tineret in nevoile individuale  oferind o diversitate de resurse informaționale de tineret, voluntariat si culturale.

-  Publicația de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T.  oferă informații de baza, sfaturi, contacte, adrese directe  si legături online direct , pentru a obține informații complete de tineret, voluntariat si culturale.

Publicația de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T.  a fost conceput sa fie util si practic după cum urmează:
  1.  Tinerilor / elevilor / studenților in general (toți tinerii cu vârsta cuprinsa intre 14-35 ani din județul Gorj in general, si tinerii din orașele Tismana si Țicleni);
  2. Organizațiilor de tineret in particular (asociații si fundații de tineret si pentru tineret active din județul Gorj);
  3.  Altor organizații si instituții implicate direct in lucrul cu tinerii (instituții de invatamant, scoli generale, licee, universitati, cluburi ale elevilor si studenților, direcții județene pentru tineret, DGASPC, chiar si autoritati publice locale).
Prin intermediul Publicației de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. Asociația Dorna Tismana încearcă sa vina in sprijinul tinerilor in general  cu o soluție aproape completa vizavi de nevoile si oportunitățile tinerilor, ONG-urilor de tineret si instituțiilor responsabile in mod direct in lucrul cu tinerii.

Publicația de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. este realizat in cadrul proiectului de tineret IMPACT  implementat de către Asociația Dorna Tismana  si cofinanțat de către Ministerul Tineretului si Sportului.

Un comentariu:

  1. Lista completa cu toate INSTRUMENTELE DE PROMOVARE – INFORMARE - DISTRIBUIRE Internet & “Social Media” DIRECTE din cadrul Ghidului informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. este descrisa mai jos:


    - Blogul oficial din cadrul proiectului si al Publicației de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. , este accesibil la următorul link: - http://impact2015.blogspot.ro

    Situl profesional www.scribd.com/ – bibliotecă de documente digitale Scribd
    ://www.scribd.com/...

    Situl profesional www.calameo.com – de Publicare a documentelor Calaméo
    http://en.calameo.com/read/0023701757b8eba0c5c51

    Publicația de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. promovata in cadrul „Social Media” prin intermediul rețelei sociale Facebook:

    - Grupul de discuții oficial tematic cultural, de tineret si voluntariat-SEV realizat in cadrul „Social Media” prin intermediul rețelei sociale Facebook al proiectului si Ghidului informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. este accesibil la următorul link: www.facebook.com/groups/624644654227501

    - Pagina Web oficiala tematica culturala, de tineret si voluntariat-SEV realizate in cadrul „Social Media” prin intermediul rețelei sociale Facebook a proiectului si Ghidului informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. este accesibila la următorul link: www.facebook.com/pages/Ghidul-I.M.P.A.C.T.

    RăspundețiȘtergere

FJT GORJ

GALERIEA CONCURS @rte

ATELIERE

Nonformal Learning/Education Methods within Erasmus + Youth

Lansarea ONLINE a publicaţiei cultural-literare zonale Pentru Tineri prin Tineri